Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

betondesign
betondesign
betondesign

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor betondesign

Ontdek de robuuste schoonheid van betondesign vloeren bij KJ Floor Solutions. Onze betondesign vloeren combineren de industriële uitstraling van beton met een moderne en verfijnde afwerking, ideaal voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Deze vloeren zijn niet alleen een statement van stijl, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid en gebruiksgemak. Met hun naadloze oppervlak en unieke textuur bieden ze een perfecte basis voor een breed scala aan interieurstijlen.

Bij KJ Floor Solutions begrijpen we dat de keuze voor een vloer een belangrijke beslissing is. Onze betondesign vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en minimale onderhoudsvereisten te hebben. Ze zijn bestand tegen slijtage, vlekken en krassen, waardoor ze perfect zijn voor ruimtes met veel verkeer. Bovendien bieden ze een tijdloze uitstraling die niet uit de mode raakt. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen kunt u de look kiezen die het beste bij uw ruimte past.

Elke betondesign vloer van KJ Floor Solutions wordt vakkundig geïnstalleerd door onze team van ervaren specialisten. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie en een afwerking die jarenlang meegaat. Ons team staat ook klaar om u te adviseren over het onderhoud van uw betondesign vloer, zodat deze zijn schoonheid en functionaliteit behoudt.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
uw specialist in betondesign vloeren

Laat u inspireren door de veelzijdigheid van betondesign vloeren in onze showroom van KJ Floor Solutions. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij uw keuze en om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Bezoek ons om de unieke texturen en afwerkingen van dichtbij te bekijken en ervaar zelf de elegantie en duurzaamheid van onze betondesign vloeren. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijke rondleiding en ontdek de perfecte vloer voor uw ruimte.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×