Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

buitenzonwering
buitenzonwering
buitenzonwering

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor buitenzonwering

Als het om buitenzonwering gaat dan kan KJ Floorsolutions u verschillende mogelijkheden aanbieden. Afhankelijk van uw wensen en eisen, bespreken we samen wat de beste keuze voor u is. Wij bieden multifunctionele zonweringen aan, welke toepasbaar zijn voor elke situatie. TERRASSCHERMEN ROLLUIKEN, SCREENS Uitvalschermen Markiezen, zowel handmatig te bedienen als elektrisch en zelfs met domotica en via  een app. Voor iedere woning of bedrijfspand kunnen wij de perfecte buitenzonwering leveren.

Kies de juiste zonwering voor de juiste situatie

Wilt u buiten genieten van het heerlijke zonnetje, maar heeft u ook behoefte aan wat schaduw zowel in uw tuin als in uw huis? Kies dan voor de vele varianten knikarmschermen. Dit is een terras zonwering die aan uw woning of bedrijfspand bevestigd wordt en welke als het ware uitschuift. Op deze manier kunt u schaduw creëren, maar dit systeem zorgt er ook voor dat er geen zon naar binnen schijnt. Uw woonkamer of kantoor blijft zo koeler en de zon schijnt niet naar binnen. Een voordeel van dit systeem is dat er nog steeds natuurlijk daglicht binnenkomt en uw zicht naar buiten niet belemmerd wordt.

Is het in de zomer erg warm binnen en wilt u dat de zon niet naar binnen schijnt? Dan kunt u wellicht het beste kiezen voor rolluiken, vensterzonwering of screens. Voorheen was buitenzonwering voornamelijk functioneel bedoeld, tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht aan het design besteed. Zo zijn er bij ons dus ook verschillende opties mogelijk. Een ander voordeel van buitenzonwering is dat het energie besparend is. Door gebruik te maken van zonwering, blijft uw woning of bedrijfspand koeler en hoeft u de airco minder te gebruiken.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
Verschillende soorten buitenzonwering

Met onze collectie aan diverse buitenzonweringen zit u helemaal goed. Doordat wij een breed aanbod hebben, is er altijd wel een zonwering die bij uw eisen en wensen past. Maak snel een afspraak en kom bij ons langs, wij beantwoorden graag al uw vragen en maken een vrijblijvende offerte voor u op.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×