Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

Coating en gietvloeren
Coating en gietvloeren
Coating en gietvloeren

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor coating en gietvloeren

Welkom bij KJ Floor Solutions, waar we de kunst van coating- en gietvloeren tot in de perfectie beheersen. Onze hoogwaardige coating- en gietvloeren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook ongeëvenaarde duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ideaal voor zowel commerciële ruimtes als woonhuizen, onze vloeren combineren moderne esthetiek met praktische voordelen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor iedereen die streeft naar een strakke, naadloze vloeroplossing.

Kiezen voor een coating- of gietvloer van KJ Floor Solutions betekent kiezen voor kwaliteit en innovatie. Onze vloeren zijn waterdicht, slijtvast, en makkelijk schoon te houden, wat ze ideaal maakt voor intensief gebruikte ruimtes. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een scala aan kleuren en afwerkingen, zodat u altijd een vloer vindt die perfect past bij uw stijl en interieur. Ons deskundig team adviseert u graag over de beste opties voor uw specifieke situatie.

Bij KJ Floor Solutions begrijpen we dat de juiste installatie cruciaal is voor de levensduur en het uiterlijk van uw vloer. Daarom zorgen onze gespecialiseerde installateurs ervoor dat elke coating- of gietvloer met de grootste precisie en zorg wordt aangebracht. We staan ook klaar om u te adviseren over het onderhoud van uw vloer, zodat deze er jarenlang prachtig blijft uitzien.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
Verschillende soorten coating en gietvloeren

Benieuwd naar hoe een coating- of gietvloer er in uw ruimte uit zou zien? Bezoek de showroom van KJ Floor Solutions om onze uitgebreide collectie vloeren te bekijken en persoonlijk advies te krijgen van onze experts. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte vloeroplossing voor uw ruimte.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×