Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

horren
horren
horren

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor Vloeren en Raamdecoratie

Raamdecoratie voor iedere smaak. Dat is wat u bij KJ Floorsolutions kunt verwachten. Bij ons vindt u altijd dé raamdecoratie die bij uw interieur past. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleuren en afmetingen. Heeft u een draai-kiepraam of zoekt u raamdecoratie voor uw openslaande deuren. Wij maken alle raamdecoratie op maat. Of u nu raamdecoratie voor uw badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoorruimte zoekt, bij KJ Floorsolutions kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment en kunt u straks genieten van uw nieuwe interieur.

 

Wij leveren en installeren onder andere:

  • Houten jaloezieën
  • Aluminium jaloezieën
  • Verticale lamellen
  • Plissé/ duette
  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Dakraam rolgordijnen

Horren koopt u bij KJ Floorsolutions

Heeft u graag alle ramen en deuren openstaan voor frisse lucht, dan is er niks vervelender dat er insecten zoals vliegen, muggen en bijen binnenkomen. Met de horren van KJ Floorsolutions zorgt u ervoor dat deze insecten in uw woning of bedrijfspand verleden tijd zijn. Wij maken de horren op maat voor zowel ramen, deuren als horren voor een schuifpui.  Unilux

 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u meer dan welkom in onze showroom. Nadat we besproken hebben wat de mogelijkheden zijn, komen wij graag bij u langs om de horren of de raamdecoratie in te meten. Vervolgens komen wij deze op de afgesproken datum bij u plaatsen. U hoeft zelf dus geen voorbereidingen te treffen en binnen no time hebben wij de horren of raamdecoratie bij u geïnstalleerd.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
Verschillende soorten horren en raamdecoratie

Voordat u de raamdecoratie of horren aanschaft, is het belangrijk dat u van tevoren alvast bedenkt wat uw wensen en eisen zijn. Zo kunnen wij in onze showroom u een aantal voorbeelden van materiaal en kleur laten zien, waardoor het voor u gemakkelijker is om een keuze te maken. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte hor of raamdecoratie? Dan bent u bij KJ Floorsolutions aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×