Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

Laminaat & Lamelparket vloeren
Laminaat & Lamelparket vloeren
Laminaat & Lamelparket vloeren

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor Lamelparket laminaat vloeren

Bij KJ Floor Solutions zijn we gepassioneerd over het creëren van prachtige, duurzame vloeren die elke ruimte transformeren. Onze uitgebreide collectie laminaat en lamelparket vloeren biedt voor ieder wat wils – van klassiek tot modern, van subtiel tot opvallend. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan, zijn onze vloeren de ideale keuze voor iedereen die zowel schoonheid als functionaliteit waardeert.

Waarom Kiezen voor Laminaat of een Lamelparket Vloer van KJ Floor Solutions? Een laminaat- of lamelparket vloer van KJ Floor Solutions staat voor kwaliteit en stijl. Onze vloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst praktisch. Laminaat is bijvoorbeeld een kosteneffectieve, onderhoudsarme optie die ideaal is voor drukke gezinnen, terwijl onze lamelparket vloeren een tijdloze elegantie bieden en met de tijd alleen maar mooier worden. Ons team van experts helpt u graag bij het kiezen van de perfecte vloer die past bij uw levensstijl en interieur.

Een vloer kopen bij KJ Floor Solutions betekent ook profiteren van onze deskundige installatie- en onderhoudsdiensten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe laminaat- of Lamelparket vloer vakkundig wordt gelegd voor een naadloze en langdurige afwerking. Daarnaast voorzien wij u van alle nodige adviezen voor het onderhouden van uw vloer, zodat deze er jarenlang als nieuw blijft uitzien.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
Verschillende soorten houten laminaat vloeren

Bent u klaar om de perfecte laminaat- of lamelparket vloer voor uw huis of kantoor te vinden? Bezoek de showroom van KJ Floor Solutions en laat u inspireren door ons assortiment. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden in uw keuze. Wij nodigen u uit om de kwaliteit en schoonheid van onze vloeren zelf te ervaren. Maak vandaag nog een afspraak en begin aan de reis naar uw droomvloer met KJ Floor Solutions.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×