Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

Marmoleum
Marmoleum
Marmoleum

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor marmoleum vloeren

KJ Floor Solutions presenteert met trots ons assortiment marmoleum vloeren – een perfecte blend van natuurlijke elegantie en duurzaamheid. Marmoleum, gemaakt van natuurlijke grondstoffen, is een milieuvriendelijke vloeroplossing die stijl en praktisch nut harmonieus combineert. Deze vloeren zijn niet alleen mooi en veelzijdig, maar ook uiterst duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat ze ideaal maakt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

De keuze voor een marmoleum vloer van KJ Floor Solutions is een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. Marmoleum is een natuurproduct dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat, allergieën vermindert en gemakkelijk schoon te houden is. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk is om een stijl te vinden die past bij uw persoonlijke smaak en interieurdesign. Daarnaast is marmoleum uiterst duurzaam, wat betekent dat het jarenlang mooi blijft in uw huis of bedrijf.

KJ Floor Solutions biedt niet alleen hoogwaardige marmoleum vloeren, maar zorgt ook voor een professionele installatie. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer perfect wordt gelegd, voor een naadloze en langdurige afwerking. Wij voorzien u ook van alle nodige adviezen voor het onderhouden van uw marmoleum vloer, zodat deze er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
uw specialist in Marmoleum vloeren

Bent u klaar om de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van marmoleum te ervaren? Kom dan langs in de showroom van KJ Floor Solutions. Hier kunt u onze uitgebreide collectie marmoleum vloeren in diverse kleuren en patronen bekijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte marmoleum vloer voor uw ruimte. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe marmoleum uw interieur kan verrijken met zijn tijdloze charme en duurzame kwaliteit.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×