Even voorstellen

KJ Floorsolutions is al ruim 10 jaar een begrip voor Bergambacht en ver daar buiten. Klaas-Jan Speksnijder heeft al 15 jaar ervaring met het stofferen van projecten en woningen en heeft grote passie voor zijn vak. Hij geeft u een duurzaam advies op maat en zorgt voor een vlekkeloze oplevering van uw projecten. Maar ook als particulier kunt u uitstekend bij ons terecht voor de inrichting van uw huis of appartement.

Een aantal kernbegrippen staan bij KJ Floorsolutions centraal: klantgerichtheid, kwaliteit, vakkennis, flexibiliteit en service.

image0

Over ons

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Wij voorzien u graag van een deskundig advies op maat zodat u binnenkort ook kunt genieten van de vloer die bij u past. Wij werken uitsluitend met A-merken en producten. Daarnaast volgen we de trends en innovaties op de voet. Dankzij onze jarenlange ervaring in de projectmarkt en onze up-to-date kennis van het productassortiment kunnen wij u bij de inrichting van uw project of woonhuis op maat vakkundig adviseren, en leveren een mooi en duurzaam eindresultaat. Een resultaat waar u en wij trots op zijn.

Naast de kwaliteit van de toegepaste producten is het vakmanschap van onze stoffeerders net zo belangrijk. Daarom werken wij bij KJ Floorsolutions uitsluitend met professionals die hart hebben voor dit mooie vak, flexibel zijn en beschikken over de nodige expertise.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en kom, op afspraak, langs in onze showroom.

×