Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

Raamdecoratie
Raamdecoratie
Raamdecoratie

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor Trapbekleding

Trappen Tapijt-PVC-Rubber

Met trapbekleding kunt u uw trap een stijlvolle indrukt gegeven, dit kan zowel voor een open als een dichte trap. Tapijt op uw trap geeft u warme voeten, maakt uw trap veilig en is duurzaam waardoor de bekleding jaren meegaat. Wanneer u uw trap gaat bekleden of laat bekleden door KJ Floorsolutions, is het erg belangrijk dat alle oude bekleding van de trap verwijderd is. Wij kunnen dit voor u doen, hiermee zorgen we ervoor dat de nieuwe bekleding op de juiste manier aangebracht kan worden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen een persoonlijke offerte voor u maken voor het verwijderen van de oude bekleding en het aanbrengen van de nieuwe trapbekleding. Gaat uw voorkeur toch uit naar een modernere afwerking? Bekijk dan eens wat de mogelijkheden met PVC zijn!

De keuze is aan u

Wij hebben veel verschillende soorten tapijt in ons assortiment. Denk hierbij aan sisal tapijt, laagpolig of hoogpolig tapijt. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en designs. Elke woning of bedrijfspand heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling en zo heeft tapijt dat ook. Door het ruime aanbod is er altijd wel een tapijt dat bij uw wensen en eisen past. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren bij het uitkiezen van het tapijt dat het beste bij u past.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
Verschillende soortenTrapbekleding

Voordat u de trapbekleding aanschaft, is het belangrijk dat u van tevoren alvast bedenkt wat uw wensen en eisen zijn. Zo kunnen wij in onze showroom u een aantal voorbeelden van materiaal en kleur laten zien, waardoor het voor u gemakkelijker is om een keuze te maken. Bent u op zoek naar nieuwe trapbekleding? Dan bent u bij KJ Floorsolutions aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×