Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

Schoonloop matten
Schoonloop matten
Schoonloop matten

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor schoonloop matten

Bij KJ Floor Solutions zijn we trots op onze hoogwaardige schoonloopmatten, ontworpen om uw interieur schoon en netjes te houden. Deze matten zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol, en vormen de perfecte eerste verdedigingslinie tegen vuil, vocht en stof van buitenaf. Geschikt voor zowel commerciële als residentiële ingangen, onze schoonloopmatten combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor ze een ideale keuze zijn voor iedereen die waarde hecht aan netheid en stijl.

Onze schoonloopmatten zijn vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Ze zijn ontworpen om vuil en vocht effectief op te vangen, waardoor uw vloeren langer schoon en onbeschadigd blijven. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en patronen, zodat u een mat kunt kiezen die perfect past bij uw interieur of bedrijfsimago. Bij KJ Floor Solutions begrijpen we dat functionaliteit hand in hand moet gaan met design.

Onze schoonloopmatten zijn niet alleen effectief in het opvangen van vuil, maar zijn ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat ze er jarenlang als nieuw uit blijven zien, ondanks dagelijks gebruik. De duurzame constructie van de matten betekent dat ze een lange levensduur hebben, wat ze tot een slimme investering maakt voor zowel huizen als bedrijven.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
Verschillende soorten schoonloop matten

Bezoek de showroom van KJ Floor Solutions om onze uitgebreide collectie schoonloopmatten te bekijken. Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren over de beste keuzes voor uw specifieke behoeften en helpen u bij het vinden van de perfecte mat voor uw entree. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een schoner, stijlvoller interieur met onze schoonloopmatten.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×