Het ontwerpen van jouw droom.
Het realiseren van jouw visie.

Wanden
Wanden
Wanden

KJ Floor Solutions:
Uw Bestemming voor wandafwerking

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van wandafwerking bij KJ Floor Solutions. Wij hebben de expertise en materialen om uw visie tot leven te brengen. Wandafwerking speelt een cruciale rol in het bepalen van de sfeer en stijl van een ruimte, en onze oplossingen zijn ontworpen om zowel esthetisch als functioneel te zijn.

Met onze uitgebreide ervaring in wandafwerking, biedt KJ Floor Solutions een reeks oplossingen die perfect aansluiten bij uw interieurwensen. 

Bij KJ Floor Solutions zetten we ons in voor kwaliteit en vakmanschap. Ons team van ervaren professionals gebruikt alleen de beste materialen en technieken voor uw wandafwerking projecten. Wij staan garant voor een vlekkeloze afwerking en streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een grootschalig project.

OnzeProjecten
Bekijk onze Merken

KJ Floor Solutions:
Verschillende soorten wandafwerking

Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden van wand afwerking in onze showroom van KJ Floor Solutions. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste opties voor uw project. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes die uw ruimte transformeren en verrijken. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij uw muren kunnen omtoveren tot een waar kunstwerk.

1. afspraak

Plan een afspraak in onze showroom en laat u adviseren

2. Inmeten

Onze vakmensen komen bij u thuis langs om alles in te meten

3 . Uitvoering

Uw keuze gemaakt? Ons deskundig personeel komt het werk bij u uitvoeren

“Een comfortabele woning of inspirerende bedrijfsruimte begint bij de basis. Met KJ Floor Solutions legt u de grondslag voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt”

Zaaf Ver
Zaaf Ver
2023-03-29
KJ Floorsolutions, 1 woord: Fantastich. Deze mannen staan voor kwaliteit, garantie, nazorg en prijs is uitstekend. Ga zo door mannen! Wij zijn superblij met het resultaat en raden KJ iedereen aan👍🏼 Eefje en Zafer
Gerrit en Corrie Verhoeff
Gerrit en Corrie Verhoeff
2020-01-04
Een nieuwe pvc- vloer voor onze nieuwe woning, vanaf het eerste moment in de showroom t/m het eindresultaat inclusief de planning is het fantastisch verlopen. In een cijfer uitgedrukt van ons een tien. Gerrit en Corrie Verhoeff
Matje H
Matje H
2019-10-12
Mooie collectie, goede nette service.
nicole VSLH
nicole VSLH
2019-07-18
Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen. Snel gedaan, en precies zoals we wilden.
×